Helemaal Sigrid Medema,
warm modern & eigentijds klassiek

Vanaf 1989 tot 2006 was ik eigenaar van ‘t Irishofje in de Leeuwarder Kleine Kerkstraat. Naast mijn werk voor deze winkel werkte ik al aan verschillende styling- en ontwerpprojecten voor interieurs van familiehuizen en bedrijfspanden. Zo deed ik ruime ervaring op in interieuradvies en ik specialiseerde me als interieurontwerper. In 2006 koos ik ervoor om me volledig op interieurontwerp en – realisatie te richten. Ik stopte met  ’t Irishofje en begon Sigrid Medema Interieur. Dit doe ik nog steeds heel graag. Met passie en vol overtuiging!

Interieurontwerp

Als interieurontwerper klopt een interieurontwerp voor mij wanneer u zichzelf herkent in het eindresultaat. Als het u verrast, verwondering bij u oproept en u zich tegelijkertijd in de gestylde ruimte(s) op uw gemak voelt. Dat het een plek is geworden, waar u graag bent. Dan is mijn interieuradvies geslaagd.

Helemaal Sigrid Medema

Stijlen die mijn interieuradvies kenmerken zijn ‘warm modern’ en ‘eigentijds klassiek’. Met de juiste mix van deze componenten ontstaat keer op keer een bijzondere inrichting. Mooie objecten en sprankelende kleuren sieren mijn interieurontwerpen. Net als de finishing touch door toepassing van de juiste accessoires. Het zijn de details die het interieurontwerp compleet maken.

Interieuradvies

U kunt mij benaderen voor een interieuradvies dat zich toespitst op alle ruimtes binnen uw huis of bedrijfspand. Een advies voor een enkele ruimte is ook mogelijk. Ik adviseer over de indeling van de ruimtes, hergebruik van uw meubelen, de aanschaf van nieuwe meubelen, gordijnen, raamdecoratie en uiteraard over het gebruik van kleur. Soms kan een interieur met kleine aanpassingen al snel een nieuwe sfeer ademen. Nieuwsgierig geworden naar mijn werk? U vindt op deze site een impressie van meerdere interieurontwerpen, zowel particulier als zakelijk, die door mij zijn uitgevoerd.