Advies op maat,
persoonlijk en verrassend

Een interieuradvies op maat begint met een intakegesprek bij u thuis of op kantoor.
Ter plekke bespreken we uw wensen.

Wilt u advies over uitbreiding van uw woning of op de zaak, een compleet nieuw interieur, een bestaand interieur mixen met nieuwe stukken, een nieuwe indeling, een vernieuwde aankleding, nieuwe gordijnen en/of raamdecoratie, of een professioneel kleuradvies? Al kijkend, vragend en luisterend komen we tot de kern en ontstaan de eerste ideeën voor uw interieurontwerp. Voldoet het gesprek aan uw verwachtingen, dan plannen we een vervolgafspraak voor een ontwerp.

Interieurontwerp

Daarna begint het proces van ontwerpen; de geboorte van uw nieuwe interieur. Ik visualiseer de interieurideeën aan de hand van een ingebonden stylingplan en/ of 3D impressie. Beide lenen zich uitstekend voor een impressie van uw nieuwe inrichting. De visualisatie omvat tekeningen en/ of 3D impressie van het indelingsvoorstel, objecten, kleuren en materialen, toegesneden op uw wensen en uw individuele situatie. Het ontwerp wordt persoonlijk aan u gepresenteerd.

Realisatie interieuradvies

Wanneer ik u positief heb verrast en u bent akkoord met het interieurontwerp, zijn er twee mogelijkheden.

 - U gaat zelf aan de hand van het ontwerp aan de slag.

- Ik verzorg de gehele realisatie van het interieurontwerp.

 Kiest u optie 2, dan is het handig om te weten dat u mij kunt inzetten van groot tot klein. Dus van het begeleiden van (ver)bouwactiviteiten tot de aanschaf van de kleinste accessoires. En natuurlijk zet ik alles graag voor u op de juiste plek. Zo heeft u er geen omkijken naar én krijgt u de garantie dat er een optimaal resultaat van uw interieurontwerp wordt bereikt. Wel zo gemakkelijk!