Kleuren en stoffen als sfeerbepalers

Gordijn- en raamdecoratie advies

Kleur is een grote sfeer bepaler. In de interieurplannen krijgt kleur altijd extra aandacht. Gordijnen en raamdecoratie vormen bij het aanbrengen van kleur in een interieur een belangrijke factor. Daarnaast zijn kleuren en stoffen mijn grote passie. Een passie die u terugziet u in het gordijn- en raamdecoratie advies van Sigrid Medema Interieur.

 Gedetailleerd gordijn- en raamdecoratie advies

Op het gebied van gordijn- en raamdecoratie zijn er veel mogelijkheden. Ik werk samen met gerenommeerde bedrijven. Nationale en internationale beurzen worden door mij bezocht. Daardoor ben ik op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden en collecties. Door deze kennis en mijn ruime ervaring, kan ik u voorzien van een gedetailleerd advies over stoffen, dessins, soorten en kleuren raamdecoratie, passend bij uw interieur.

Ook begeleiding bij levering en montage

Niet alleen advies, ook begeleiding bij de levering en montage van gordijnen en andere raamdecoratie is mogelijk bij Sigrid Medema Interieur. Ik kom bij u de maten opnemen en ben persoonlijk aanwezig bij het ophangen en monteren van de gordijnen en raamdecoratie. Details maken op zo’n moment het verschil.

 Separaat gordijn- en raamdecoratie advies

Advies en levering van gordijnen of andere raamdecoratie maken onderdeel uit van een totaal interieuradvies. Ook kunt u er gerust voor kiezen om uitsluitend advies over gordijnen en raamdecoratie bij Sigrid Medema Interieur aan te vragen. Ik kom graag bij u langs. Samen kijken we naar uw huidige interieur en passen daar de gordijn- en raamdecoratie op aan.