Trouwen, feesten en vergaderen in Boutique Hotel Catshuis

Projecten zakelijk, een onderscheidende inrichting

Een onderscheidende inrichting die past bij de uitstraling en missie van uw onderneming? Sigrid Medema staat garant voor een succesvol ontwerp en realiseert het. In overleg met u en/of uw architect ga ik voor u aan de slag.

Projectbegeleiding

Benadert u Sigrid Medema Interieur in een vroeg stadium van een (ver)bouwproject, dan begeleid ik de aannemer en diverse andere partijen tijdens de bouw of renovatie. Zo komen we gezamenlijk tot een optimaal resultaat.

Werkwijze

Ieder project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Ik kom graag bij u langs en bespreek met u de omvang en uw ideeën en wensen voor het project. Aan de hand daarvan bepalen we de werkwijze.

Wist u dat… Ons gordijnatelier en de stoffeerder zorgen, samen met mij, voor het perfecte maatwerk. Of het nu gaat om het herstofferen van uw bank, vervaardigen van een lampenkap dan wel het maken van gordijnen en blinds. We verzorgen het en leveren vakwerk! Diverse soorten vloeren, traplopers en vloerbedekking worden door vakmensen die verbonden zijn aan Sigrid Medema Interieur gelegd. Alle montages zijn in eigen beheer. U heeft er geen omkijken naar. Sigrid Medema Interieur bewaakt het tijdspad, de kwaliteit en het budget!

Trouwen, feesten en vergaderen in Boutique Hotel Catshuis

Logeren in  Boutique Hotel Catshuis

Terras inrichting Boutique Hotel Catshuis en Fire lunchcafé

Een gastvrij huiskamergevoel in Fire lunchcafé

Verre reizen boeken bij Reisburo Franeker

Met aandacht ingericht kantoorpand

Bijzondere styling bij Concept Store Johan Hemrica

Een frisse kantoorruimte met aandacht voor werkhouding